به گزارش جام کوردی، محمدرضا آمویی، فرماندار کرمانشاه، با اشاره به آغاز پخت نان کامل در نخستین کارگاههای استان گفت: «تاکنون هفت نانوایی در مناطق مختلف شهر از جمله دولتآباد، زیباشهر، شهرک معلم، ژاندارمری و پردیس، تولید نان کامل را آغاز کردهاند و این روند در حال گسترش است.»
او افزود: «با دستور استاندار و همکاری دستگاههای مرتبط، تسهیلات و سهمیه آرد ویژهای برای نانوایان در نظر گرفته شده تا مسیر تجهیز سایر واحدها تسریع شود.»
دکتر حسین بیگلری، مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز با اشاره به خواص نان کامل گفت: «این نان سرشار از فیبر، ویتامینهای گروه B و مواد معدنی است و مصرف آن در تنظیم قند خون، کنترل وزن و پیشگیری از بیماریهایی مانند دیابت، فشار خون و کبد چرب نقش دارد.»
به گفتهی او، برنامه ملی نان کامل در ۳۶ نانوایی منتخب استان در حال اجراست و هدف دانشگاه علوم پزشکی، توسعه این طرح در میان نانوایی های استان است تا فرهنگ مصرف نان سالم در جامعه نهادینه شود.
او همچنین متذکر شد؛ طبق دستورالعمل کشوری نرخ نان کامل نسبت به نان دولتی ۲۰ درصد گرانتر است.
کد:۱۴۰۴/۱۰۱
نان کامل، میهمان تازه سفره کرمانشاهیها
جام کوردی- با اجرای طرح تولید نان کامل و تجهیز هفت واحد نانوایی در نقاط مختلف شهر کرمانشاه گام مهمی در مسیر تغذیه سالم و ارتقای سلامت خانوارها برداشته شد. طرحی ملی که با هدف پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر و ترویج مصرف نان سبوسدار، با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، اداره غله، اتحادیه نانوایان و فرمانداری کرمانشاه آغاز شده است.

October 12, 2025