به گزارش جام کوردی، «سیامک الیاس پور» در جمع خبرنگاران از آغاز فصل صید ماهیان گرمابی پرورشی در شهرستان قصرشیرین خبر داد و گفت که میزان تولید در مزارع منفرد و آببندان های فاز ۳ مجتمع شهدای قصرشیرین و تولید در منابع آب های طبیعی و نیمه طبیعی این شهرستان ، حدود ۶۵۰۰ تن پیش‌بینی شده است. 


وی با بیان اینکه فصل صید از اواسط شهریورماه آغاز و تا اواخر بهمن‌ماه ادامه خواهد داشت، افزود: تاکنون نزدیک به ۴۰ درصد مزارع این مجتمع، عملیات صید و برداشت ماهی را به پایان رسانده‌اند.


مدیر کل شیلات استان کرمانشاه اضافه کرد : حدود ۵۰ درصد از کل تولیدات مجتمع شهدای قصرشیرین که عمدتاً شامل گونه‌های گرمابی کپور معمولی و آمور است، به کشور عراق صادر می‌شود که این میزان صادرات، نشان‌دهنده کیفیت بالای محصولات شیلاتی استان و توانمندی ما در بازارهای منطقه‌ای است.


الیاس پور افزود: مابقی تولیدات که شامل سایر گونه‌های ماهیان گرمابی مانند فیتوفاگ و بیگ هد هستند، به بازارهای مصرف استان کرمانشاه و استان‌های همجوار عرضه می‌گردد و نقش مهمی در تأمین پروتئین مورد نیاز کشور ایفا می‌کند.


مجتمع پرورش ماهیان گرمابی شهدای قصرشیرین به عنوان یکی از مراکز کلیدی تولید و اشتغال در غرب کشور، نقشی حیاتی در توسعه اقتصادی منطقه، ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار و ارزآوری از طریق صادرات ایفا می‌کند.

۱۴۰۴/۱۰۲